Συνελήφθησαν θύμα και θύτης για την ένοπλη συμπλοκή στα Πατήσια


Δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 36 ετών, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ένοπλη συμπλοκή και την απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε σημειωθεί στις 27 Ιανουαρίου 2018, στην περιοχή των Πατησίων.

Ειδικότερα, η ένοπλη συμπλοκή είχε γίνει στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Ξένου στα Πατήσια, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά, από πυροβόλο όπλο, ο 28χρονος Αλβανός. Σημειώνεται, ότι στον τόπο της συμπλοκής είχαν βρεθεί εννέα κάλυκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να συναντήσει 36χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές από αγοροπωλησία ναρκωτικών. Τότε συνεπλάκησαν και αντάλλαξαν πυρά με πιστόλια που έφεραν μαζί τους, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου. Σε βάρος του τελευταίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βάσει του οποίου συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή και εκδόθηκε ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη και ο 36χρονος δράστης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Από το Blogger.