Εικόνες που σοκάρουν απο το σπίτι του Prince


Σοκάρουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές από το συγκρότημα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Prince

Φάρμακα, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είναι αυτά που πρωτοστατούν σε κάθε φωτογραφία από τον χώρο που ο Πρινς άφησε την τελευταία του πνοή.

Κάτι που προκαλεί αίσθηση είναι ότι στον προσωπικό του χώρο δεν υπάρχουν φωτογραφίες των αγαπημένων του προσώπων, καθώς στον χώρο αυτά που κυριαρχούν είναι… τα επιτεύγματά του!

Αυτό που σε κάθε περίπτωση είναι εμφανέστατο είναι η μάχη του με τα ναρκωτικά.

Φάρμακα διάσπαρτα σε όλο το σπίτι όπου είχε ζήσει την ενήλικη ζωή του. Το βίντεο των ερευνητών τραβήχτηκε λίγη ώρα αφότου βρήκαν το πτώμα του Prince σε ασανσέρ στο ισόγειο στις 21 Αυγούστου 2016.

Το φάρμακο που σκότωσε τον Prince

Αιτία θανάτου του τραγουδιστή σύμφωνα με τη νεκροψία αποτέλεσε η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα την ίδια μέρα που αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει ποινική δίωξη για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν ήταν σε θέση να διασαφηνίσουν ποιος είχε προμηθεύσει τον Prince με τα χάπια που προκάλσεσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με την έρευνα, ο Prince δεν είχε ιδέα ότι τα χάπια περιείχαν Fentanyl. Πίστευε ότι έπαιρνε Vicodin τις εβδομάδες και τις μέρες πριν τον θάνατό του.

Από τις φωτογραφίες αποδεικνύεται και η εμμονή του τραγουδιστή με την ομορφιά και την εικόνα του.

Η τουαλέτα ήταν γεμάτη προϊόντα ομορφιάς αποκαλύπτουν, όπως ακριβές κρέμες ενυδάτωσης, προϊόντα απολέπισης και μακιγιάζ, βαφές μαλλιών αλλά και πολλά κουτάκια φάρμακα. Βρέθηκαν, επίσης, πολλά κουτιά με βιταμίνες και συμπληρώματα για το άγχος και την απώλεια βάρους.











Από το Blogger.