Χουλτ: Όνειρο που θα παίξω στο Champions League με την ΑΕΚ

featured image

Ο Νίκλας Χουλτ αγωνίστηκε στο φιλικό της Σουηδίας με την Αυστρία και ετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι του Nations League, την προσεχή Δευτέρα με αντίπαλο την Τουρκία. Μιλώντας στα σουηδικά Μέσα, αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι όνειρο που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

«Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο Champions League, συνεπώς θα είναι πολύ όμορφο. Ήταν ένα όνειρο που είχα και πέσαμε νομίζω σε έναν αρκετά καλό όμιλο», υπογράμμισε αρχικά ο Χουλτ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους» είχε να κάνει και με την πιθανότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Ναι, έπαιξε ένα ρόλο. Ήταν ήδη μια καλή ομάδα όταν ήρθα στον σύλλογο και στη συνέχεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Τώρα θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό», απάντησε ο Σουηδός μπακ.

Όσον αφορά για το ματς του Nations League με αντίπαλο την Τουρκία, πρόσθεσε: «Η Τουρκία έχει μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο οι περισσότεροι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Φυσικά και ελπίζω να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής έχει πει ότι είμαι λίγο πίσω σε σχέση με τους Ογκούστινσον και Όλσον».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.