Απηύδησε με την πολιτική ο Κάνιε Γουέστ

featured image

Αποστάσεις από την πολιτική φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει από εδώ και στο εξής ο Κάνιε Γουέστ.

Ο ράπερ σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, δείχνει να μετάνιωσε για την στήριξη που παρείχε το τελευταίο διάστημα στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Αμερικανό Πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο, δήλωσε εχθές ότι κάποιοι «τον χρησιμοποίησαν για να στείλουν μηνύματα» που ο ίδιος δεν πιστεύει και ότι πλέον πρόκειται να μείνει μακριά από την πολιτική.

Η απόφασή του αυτή αναμένεται να στενοχωρήσει τον Τραμπ που είχε στηρίξει τις ελπίδες του στον γνωστό ράπερ για να ενισχύσει τα ποσοστά του στην κοινότητα των Αφροαμερικανών, που δεν είναι και τα καλύτερα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η απογοήτευση του Κάνιε με την παράταξη των Ρεπουμπλικανών φαίνεται να πηγάζει από την διάσταση απόψεων μεταξύ του ίδιου και της Κάντανς Όουενς, ενός ανερχόμενου αστεριού του δεξιού κινήματος τις ΗΠΑ. Η Όουενς δέχτηκε έναν... χείμαρρο από φιλοφρονήσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ, σε μια συγκέντρωση Μαύρων Συντηρητικών στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα.

Με αναρτήσεις του στο Twitter, ο Κάνιε ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο κίνημα «Blexit» (πνευματικό δημιούργημα της Όουενς), μια εκστρατεία που έχει σκοπό να πείσει τους Αφροαμερικανούς να εγκαταλείψουν το κόμμα των Δημοκρατικών. Τα περασμένα 24ωρα, το κίνημα είχε ισχυριστεί ότι ο Κάνιε σχεδίασε το λογότυπο της εκστρατείας κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

«Σύστησα την Κάντανς στο άτομο που σχεδίασε το λογότυπο. Εκείνος δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά του, έτσι εκείνη χρησιμοποίησε το δικό μου. Δεν ήθελα ποτέ να συσχετιστεί το όνομά μου με το Blexit. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το κίνημα», έγραψε ο Κάνιε και συνέχισε:

«Τα μάτια που είναι πλέον ανοικτά και συνειδητοποιώ ότι με χρησιμοποίησαν για να περάσουν μηνύματα στα οποία εγώ δεν πιστεύω. Από εδώ και στο εξής, θα κρατήσω αποστάσεις από την πολιτική και θα αφοσιωθώ πλήρως στην δημιουργικότητά μου».

My eyes are now wide open and now realize I’ve been used to spread messages I don’t believe in. I am distancing myself from politics and completely focusing on being creative !!!

— ye (@kanyewest) October 30, 2018

Από το Blogger.