Ανεβάζει «στροφές» ο Φραν Βέλεθ στον Άρη

featured image

Μετά την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον Άρη στρέφουν -αρχικά- την προσοχή τους στο σημερινό παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων για το Κύπελλο Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά κυρίως στον αγώνα της Κυριακής (04/11, 19:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ξανά στην έδρα τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα λείψει και κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και η απουσία του φαίνεται να… πληγώνει πολύ τους «κίτρινους», είναι ο Φραν Βέλεθ. Η αποθεραπεία του Ισπανού στόπερ κυλά πολύ ομαλά, ωστόσο δύσκολα θα είναι έτοιμος σε τέσσερις ημέρες από σήμερα.

Ωστόσο, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, αν και αυτό φάνταζε δύσκολο στην αρχή.

Μάλιστα, εάν κρινόταν αναγκαίο, ο Βέλεθ θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά στον Άρη δεν θέλουν να ρισκάρουν το οτιδήποτε, έστω κι αν χωρίς την παρουσία του η αμυντική λειτουργία για το σύνολο του Πάκο Ερέρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και καλή…

Από το Blogger.