Ο πρώην «πράσινος» αστέρας που ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό

featured image

Τα χρόνια που έπαιξε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους της «πράσινης» κερκίδας, καθώς φόρτωσε τα αντίπαλα δίχτυα ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, δεν ήταν ικανός μόνος στο σκοράρισμα, αλλά έβγαζε και ένα πάθος, που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου ως έναν αστέρα, που δεν φοβάται να βάλει… τα πόδια του στη φωτιά.

Το καλοκαίρι που έρχεται, ο Μάρκους Μπεργκ (περί ου ο λόγος) μένει ελεύθερος από την Αλ Αΐν, στην οποία «καθαρίζει» για κάθε σεζόν 3,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν τα μπόνους. Ωστόσο, ο Σουηδός φορ θα έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα, με ένα συμβόλαιο μικρότερο από αυτό που παίρνει στα Εμιράτα, αλλά όχι και… μισό σε σχέση με το τωρινό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Μια πρόταση με το «2» μπροστά θα ήταν ικανοποιητική για τον έμπειρο επιθετικό, με τον Γιάγια Τουρέ να παίζει πιθανότατα σημαντικό ρόλο, για τον εάν η επόμενη ομάδα του θα είναι ο Ολυμπιακός. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού καρπώνεται 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική χρονιά και σε περίπτωση που αποχωρήσει, καθώς δεν έχει βοηθήσει όσο όλοι (και εκείνος) θα ήθελαν τους «ερυθρόλευκους», θα ανοίξει ο δρόμος για ένα άλλο… βαρύ συμβόλαιο.

Βασικό ζήτημα που υπάρχει για μια πιθανή επιστροφή του Μπεργκ σε μια από τις «μεγάλες» του ελληνικού πρωταθλήματος, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, είναι η ρήτρα που είχε προβλέψει το «τριφύλλι», η οποία φέρεται να ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Πάντως, δεν θα ήταν απίθανο να παρακαμφθεί κάτι τέτοιο, με ενδεχόμενο δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο για ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, θα παίξει η γυναίκα του, η οποία θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στη χώρα μας.

Όλα αυτά, φυσικά, προς το παρόν υπάρχουν σε επίπεδο φημολογίας, ενώ από το Λιμάνι τηρείται… σιγή ιχθύος, όπως συνήθως συμβαίνει, για μεταγραφικά θέματα.

Από το Blogger.