Ένα μικρό αγόρι έστειλε κάρτα γενεθλίων στον νεκρό πατέρα του στον ουρανό και του απάντησε το ταχυδρομείο

featured image

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει η κάρτα γενεθλίων την οποία έστειλε ένα αγόρι στον πατέρα του «στον ουρανό» καθώς η ταχυδρομική υπηρεσία της Βρετανίας «Royal Mail» απάντησε πως το γράμμα είχε παραδοθεί με ασφάλεια.

Ο Jase Hyndman, 7 ετών, από το West Lothian, πήρε την επιστολή με το μήνυμα το οποίο έλεγε ότι η κάρτα του είχε φτάσει στον πατέρα του.

Η μητέρα του, Teri Copland, σημείωσε «Δε μπορώ πραγματικά να περιγράψω πως αισθάνθηκε γνωρίζοντας πως ο πατέρας του πήρε την κάρτα του». Συμπλήρωσε ότι η κίνηση της υπηρεσίας ταχυδρομείων αποκατέστησε την πίστη της στην ανθρωπότητα.

Απαντώντας στο φάκελο του Jase, ο οποίος ζητούσε να σταλεί στον ουρανό, ο Sean Milligan, υπάλληλος της Royal Mail, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσω μαζί σας για το πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σας στον πατέρα σας στον ουρανό».

«Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, το να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό…», συμπλήρωνε η απάντηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να εξασφαλίσω την ασφαλή παράδοση στον ουρανό», κατέληγε το γράμμα που το ταχυδρομείο έστειλε στο 7χρονο αγοράκι.

Η δημοσίευση με την απάντηση της υπηρεσίας του Royal Mail στον Jase κοινοποιήθηκε περισσότερες από 200.000 φορές στο Facebook.

Ο Jase και η 10χρονη αδελφή του Neive θυμούνται κάθε χρονιά τα γενέθλια του πατέρα τους, έπειτα από το θάνατό του τον Μάιο του 2014.

Η μητέρα δήλωσε ότι ο μικρός ήταν συγκλονισμένος. «Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη ζωή κάποιου», τόνισε στο BBC

Από το Blogger.