Ο οιωνός με την Άρσεναλ που τρομάζει τη Λίβερπουλ

featured image

H Λίβερπουλ έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην Άρσεναλ, την οποία διέσυρε με 5-1 στο Άνφιλντ, αλλά αυτό το αποτέλεσμα, εκτός από χαρά, δημιουργεί και… τρόμο στους «κόκκινους». Και αυτό διότι την τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί αυτό το σκορ, η σεζόν δεν τελείωσε όπως θα ήθελαν.

Για την ακρίβεια, η αγωνιστική περίοδος στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και την απώλεια του πρωταθλήματος, που ουσιαστικά… γλίστρησε από τα χέρια των Λιβερπούλιανς, όταν γλίστρησε και ο Στίβεν Τζέραρντ, στο περίφημο παιχνίδι με την Τσέλσι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2014, όταν στο Λίβερπουλ η τοπική ομάδα επικρατούσε των «κανονιέρηδεν» με 5-1, χάρη σε δύο γκολ του Μαρτίν Σκρτελ, άλλα δύο του Ραχίμ Στέρλινγκ και ένα του νυν «κόκκινου», Ντάνιελ Στάριτζ. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει με πέναλτι ο Μικέλ Αρτέτα, διαμορφώνοντας και το τελικό 5-1.

Και τη σεζόν 2013-14, τότε στο «κόλπο» της διεκδίκησης του τίτλου ήταν η Σίτι, με την κούπα τελικά να καταλήγει στο Μάντσεστερ. Οι Άγγλοι, που είναι λάτρεις των στατιστικών και της προϊστορίας, γνωρίζουν τα προ πενταετίας πεπραγμένα και περιμένουν με αγωνία να δουν εάν η ιστορία επαναληφθεί, ή αυτήν την φορά το ρου της θα είναι διαφορετικό.

Από το Blogger.