Διακοφώτης: Συναντήθηκα με τον Σιδηρόπουλο, πιστεύω ότι θα λήξει η αποχή

featured image

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και παράγοντας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, μετέφερε την εκτίμησή του πως οι διαιτητές θα λήξουν την αποχή τους μετά την κουβέντα που είχε με τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για τις επαφές που είχε με τον Έλληνα διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο λέγοντας: «Συναντήθηκα με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και μου είπε ότι οι διαιτητές θα ζητήσουν να εφαρμόζονται οι κανονισμοί για όσους δυσφημούν το άθλημα. Του εξήγησα ότι η Δεοντολογία λειτουργεί και ότι όλες οι δηλώσεις περνούν από... κόσκινο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα ακούσει τα αιτήματά τους και θα δεσμευθεί για το μέλλον.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν αυστηροί κανόνες για αυτούς που δυσφημούν το άθλημα και δημιουργούν άσχημο κλίμα για τη διαιτησία. Πιστεύω ότι θα λήξει η αποχή. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Λάθη θα γίνονται πάντα. Εμείς εξετάζουμε κατά πόσο είναι σκόπιμα. Τα τελευταία δύο χρόνια που είμαστε διοίκηση δεν υπάρχουν σκόπιμα λάθη. Υπάρχουν ανθρώπινα λάθη. Θα υπάρξει ένα δύσκολο πεντάμηνο για τη διαιτησία μέχρι να εφαρμοστεί το VAR. Υπάρχει η διαβεβαίωση από την Πολιτεία είναι ότι το VAR θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό κυπέλλου. Ως Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι κτιριακά, ενώ ο κ. Κουκουλάκης έχει κάνει πολλά σεμινάρια. Δεν συμφωνώ με την έλευση των ξένων διαιτητών γιατί έχουμε καλούς Έλληνες διαιτητές».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.