Τρολ του Ίντερνετ κορόιδεψαν και φώναζαν «τέρας» άρρωστο μωρό που γεννήθηκε με παραμορφωμένο πρόσωπο

featured image

Οι γονείς ενός κοριτσιού με παραμορφωμένο πρόσωπο δέχθηκαν άσχημα σχόλια από διαδικτυακούς σχολιαστές που είπαν πως το παιδί τους είναι ένα «τέρας» κι ότι έπρεπε να είχε «σκοτωθεί».

Ο Naffi και η Racheli Goldman από το Μάντσεστερ, μίλησαν για την απογοήτευση που ένιωσαν όταν άγνωστοι τους έστειλαν χυδαία σχόλια από τότε που δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους Batya στο Facebook.

The parents of a baby girl with facial disfigurements have hit back after vicious online trolls branded her a

Το ζευγάρι βγήκε για να υπερασπιστεί το κορίτσι τους, το οποίο έχει παραμορφωμένο κρανίο και σπονδυλική στήλη, είναι κωφό, τυφλό και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνο του λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα που έκαναν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας αποκάλυψε τα θέματα υγείας του κοριτσιού και οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι η Batya δεν θα ζούσε για πολύ καιρό μετά τη γέννησή της.

Naffi and Racheli Goldman, of Manchester, have revealed their heartbreak at comments left by strangers

“Οι γιατροί ήξεραν ότι θα γεννηθεί με αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Ήξεραν ότι η Batya θα είχε σοβαρή αναπηρία. Μας είπαν ότι δεν θα ζούσε μετά τη γέννησή της και πως ακόμα κι αν τα κατάφερνε, θα πέθαινε σε παιδική ηλικία.”

Born on January 3, the baby was rushed to intensive care and suffered respiratory failure during infancy and is now kept alive by a ventilator

“Είπαν ότι η φροντίδα της θα κάνει τη ζωή μας αφόρητη. Δεν βγάλαμε μιλιά κι απλώς τους ακούγαμε. Αλλά μέσα μας ξέραμε πως έπρεπε να φροντίσουμε το μωρό που μας έστειλε ο Θεός.”

Jewelry dealer Naffi said:

Ο Naffi και η Racheli έπρεπε να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να φροντίζουν 24 ώρες με βάρδιες την κόρη τους, η οποία είναι σε φαρμακευτική αγωγή και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα.

Από το Blogger.