12χρονο αγόρι βίασε την 6χρονη αδερφή του γιατί ήθελε να μιμηθεί σκηνή βίας από βιντεοπαιχνίδι

featured image

Ένα 12χρονο αγόρι από το Wiltshire βίασε την 6χρονη αδελφή του επειδή ήθελε να μιμηθεί μια σκηνή από το γνωστό βιντεοπαιχίδι Grand Theft Auto.

Το αγόρι βίασε την αδελφή του στο σαλόνι και σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους την ώρα που οι γονείς τους βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο ή κοιμόντουσαν.

The boy attacked his sister after playing Grand Theft Auto video game 

Το πρώτο περιστατικό έγινε όταν το αγόρι παρακολούθησε ένα βίντεο σεξουαλικής πράξης στο Grand Theft Auto.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πωλείται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας που περιέχει.

Η μητέρα, μην μπορώντας να δεχτεί αυτό που συνέβη, ήταν δίπλα και στα δυο της παιδιά και κρατούσε και τα χέρια και των δύο στο δικαστήριο.

Το αγόρι ήταν αμήχανο κατά το μεγαλύτερο μέρος της ακρόασης, αλλά χαμογέλασε όταν ο δικαστής του μίλησε για το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι το αγαπημένο του άθλημα και ελπίζει να παίξει σε μεγάλες ομάδες μια μέρα.

Όταν ο δικαστής τον ρώτησε αν έχει σκοπό να επαναλάβει τις πράξεις του, ο νεαρός του απάντησε: “Όχι, τώρα έμαθα ότι αυτά που έκανα ήταν λάθος.”

Violent scenes encouraged the boy to try them out to

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε πως ανυπομονεί για την ημέρα που όλα αυτά θα είναι ένας κακός εφιάλτης του παρελθόντος.

“Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ασφάλεια των παιδιών μας. Θέλω να έρθει η στιγμή που θα είμαστε και πάλι μια οικογένεια.”

“Η κόρη μου ήταν πολύ λυπημένη με όλα αυτά επειδή πίστευε ότι αυτό ήταν δικό της λάθος, αλλά είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι και το ξεπέρασε. Είμαι τόσο υπερήφανη γι ‘αυτήν.”

Η περιπέτεια των δύο παιδιών πρέπει να ταρακουνήσει όλους τους γονείς να είναι αυστηροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιχνίδια των παιδιών τους. Εκτός του ότι μπορεί να είναι ακατάλληλα για την ηλικία τους, αρκετά περνούν υπονοούμενα στα παιδιά και μπορεί να τους δημιουργήσουν από κακή συμπεριφορά μέχρι δυσφορία και άγχος.

Από το Blogger.