Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γιώργος Αθανασιάδης

featured image

Στην ΑΕΚ δεν περνάει απαρατήρητη η περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης με το όνομα του να υπάρχει στη λίστα χωρίς κάτι παραπάνω απ" αυτό.

Στην ΑΕΚ τρέχουν ήδη τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Στόχος είναι να έχει δημιουργηθεί το ρόστερ της επόμενης χρονιάς (με ένα-δυο κενά ανάλογα τις περιπτώσεις) το συντομότερο δυνατό σε επίπεδο ημερομηνίας και βασικού σταδίου προετοιμασίας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Θέλουν στην πρωταθλήτρια να είναι έτοιμοι και καλά ενημερωμένοι για όλα τα δεδομένα των υποθέσεων που ίσως να τους απασχολήσουν και ειδικότερα εκείνων που συνιστούν στόχους εντός συνόρων. Υπάρχουν ήδη πολλά ονόματα τα οποία μοιάζει να απασχολούν την ΑΕΚ από την εγχώρια μεταγραφική αγορά και ένα ακόμη είναι αυτό του Γιώργου Αθανασιάδη.

Πρόκειται για τον 25χρονο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, το όνομα του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει και ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό, διότι δεν υπάρχει και καμία επαφή με τον Έλληνα τερματοφύλακα αλλά και με τον Αστέρα στον οποίο ανήκει...

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.