Θέμις Μπαζάκα: Στα γυρίσματα της ταινίας «Πέτρινα Χρόνια» ήμουν άστεγη

featured image

Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη για τα πρώτα χρόνια της πετυχημένης καριέρας της, αλλά και για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Θέμις Μπαζάκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τον κόσμο άγνωστες και δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Μάλιστα, αποκάλυψε για τη συνεργασία με τον Παντελή Βούλγαρη πως την περίοδο που πρωταγωνίστησε στα «Πέτρινα Χρόνια» ήταν άστεγη και την πήρε στο σπίτι του ο καταξιωμένος σκηνοθέτης με τη σύζυγο του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Ήταν μια συνάντηση πολύ σημαντική για εμένα στη ζωή μου. Υπήρξε φιλία, υπήρξε συντροφικότητα, συνδημιουργία. Βάφτισε την κόρη μου και ακόμα υπάρχει στη ζωή μου, με έναν τρόπο φιλικό», είπε αρχικά για τον Παντελή Βούλγαρη.

Και πρόσθεσε: «Ο Παντελής Βούλγαρης και η γυναίκα του Ιωάννα Καρυστιάνη με περιέθαλψαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Πέτρινα Χρόνια" γιατί ήμουν homeless, στην κυριολεξία δεν είχα σπίτι. Είχα χωρίσει από μία σχέση και βρέθηκα στον αέρα. Με πήραν στο σπίτι τους, έμεινα στο σπίτι τους τέσσερις μήνες».

Από το Blogger.