Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακατασκευάζει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

featured image

Τη συμφωνία με τον δήμο για τη χρήση του «City Ground», ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την έδρα της ομάδας, γνωστοποίησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει πως πλέον παίρνουν σειρά οι βελτιωτικές εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Στην ανακοίνωση - μήνυμα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αλλά και της αγγλικής ομάδας, γίνεται εκτενής αναφορά στο σχέδιο που έχει θεσπιστεί για τα κομμάτια των εξεδρών, από τις οποίες θα ξεκινήσει η ανακατασκευή, ώστε να πάρουν πλέον μορφή world class οι κερκίδες, ενώ θα υπάρξει και συνεννόηση με τους οπαδούς προτού κατατεθεί το πλάνο προς έγκριση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο από τη στιγμή της άφιξής μας και εσείς, οι οπαδοί, έχετε κεντρικό ρόλο σε αυτό. Ο αριθμός ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας δείχνει το πάθος και την υποστήριξή σας στην ομάδα και στο όραμά μας.

Από την αρχή η στρατηγική μας δεν ήταν να δώσουμε υποσχέσεις, αλλά να κάνουμε πράξεις. Ήμασταν σαφείς, όταν είπαμε ότι θέλαμε οι ενέργειές μας να είναι πιο δυνατές από τα λόγια μας. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διαβουλεύσεων, είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το όραμά μας για το νέο "City Ground".

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμβούλους Γιον Κόλινς και Σίμον Ρόμπινσον και όλους τους εκπροσώπους τόσο των δήμων όσο και των συμβουλίων του δήμου Rushcliffe για τη συνεργασία και τη δέσμευσή τους σε αυτό το έργο.

Το "City Ground" έχει εικονική ιστορία και αναμνήσεις για τους υποστηρικτές μας κι αυτές οι κληρονομιές ήταν θεμελιώδεις για την απόφασή μας να παραμείνουμε στις όχθες του ποταμού Τρεντ και να μην μετεγκατασταθούμε σε μία άλλη τοποθεσία.

Θέλουμε οι οπαδοί μας να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων του συλλόγου. Η πρόθεσή μας είναι τώρα να συμβουλευτούμε τους οπαδούς μας και το ευρύτερο κοινό του Νότιγχαμ για να αποκτήσετε τις απόψεις σας πριν υποβάλετε μία επίσημη αίτηση σχεδιασμού. Σας προτρέπω να συμμετέχετε όλοι.

Αυτή η επένδυση αφορά τον σύλλογό μας και την πόλη του Νότιγχαμ και είμαστε όλοι δεσμευμένοι για να παραδώσουμε ένα μέρος που όλου θα είμαστε περήφανοι για το "The New City Ground", το σπίτι που θα έχουμε για πάντα».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.