«Ποιος ξεχνάει το πανό για τα νεκρούς του 1981»;

featured image

Σκληρή απάντηση η οποία κατά κύριο λόγο απευθύνεται στη Θύρα 13 (αλλά έχει κι άλλους αποδέκτες) εξέδωσε η Θύρα 7, με αφορμή το σάλο που προκλήθηκε για τα δυο πανό που «σηκώθηκαν» στο ΣΕΦ, το βράδυ της Παρασκευής.

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού τονίζουν πως στο εξής έτσι θα αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού διότι αυτή είναι η μοναδική περίπτωση να καταλάβουν τι σημαίνει η λέξη σεβασμός.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Επί  τόσα χρόνια βρίζεις νεκρούς του Ολυμπιακού. Είσαι ο τελευταίος που πρέπει να παραπονιέσαι για τα πανό στο σεφ για την Παιανία. Ποιος ξεχνάει το κεντρικό πανό της θύρας 13,που έγραφε στην επέτειο για τα θύματα της θύρας 7 (8-2-81) «Και όσοι ΖΕΙΤΕ να πάτε να τους βρείτε». Ποιος ξεχνάει ρε βρωμοσκυλα, όταν μαχαιρώθηκε ο Σέρβος αδερφός μας στην Τουρκία την γιούχα στο ενός λεπτούς σιγή; Εχθές πανηγύριζες με πανό την επίθεση σε αμεα πάλι σαν θύρα 13.12 χρόνια μια χαρά είχαμε σεβαστεί τον αδικοχαμένο Μιχάλη, αλλά

Πλέον το ποτήρι ξεχείλισε, θα σας αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο γιατί μόνο έτσι ίσως γίνετε άνθρωποι και καταλάβετε τι σημαίνει σεβασμός. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Υ.Γ :ΟΛΑ τα σάιτ που κάνουνε «εμετό» με τα δυο πανό καλό θα είναι να δείχνουν την ίδια ευαισθησία και στα παραπάνω γεγονότα που έχουν συμβεί κατά καιρούς» αναφέρει η Θύρα 7 στην ανακοίνωσή της.

 

Από το Blogger.