Ντέιβις: Οι αποδοκιμασίες στον Σάρας μας δίνουν κίνητρο

featured image

Ο Μπράντον Ντέιβις μίλησε στην Euroleague Greece για τις νίκες στο ΣΕΦ, τη μαχητικότητα που χαρακτηρίζει πάντα τον Ολυμπιακό, αλλά και τις αποδοκιμασίες στον Γιασικεβίτσιους, που δίνουν έξτρα κίνητρο σε όλη τη Ζαλγκίρις.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μπράντον Ντέιβις ήταν εξαιρετικός. Ο Αμερικανός σέντερ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και έχει αποδείξει ότι του... πηγαίνει εξαιρετικά αυτό το ματς. Η Ζαλγκίρις πήρε την 7η νίκη της στα 8 τελευταία παιχνίδια και ο Ντέιβις δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αυτή τη φορά ο Αμερικανός μέτρησε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και μάζεψε και 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην 5η συνεχόμενη νίκη και να κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα playoffs.

Ο Μπράντον Ντέιβις μιλώντας στην Euroleague Greece κράτησε χαμηλούς τόνους για τις συνεχόμενες νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα τόνισε ότι οι παραπάνω αποδοκιμασίες και η... κόντρα των οπαδών του Ολυμπιακού με τον Γιασικεβίτσιους δίνουν έξτρα κίνητρο σε όλη την ομάδα του

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:

Φαίνεται σαν να νιώθετε άνετα στο Φάληρο και στο ΣΕΦ, με συνεχόμενες νίκες... Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Είναι δύσκολη ερώτηση αυτή. Είναι πάντα σαν "σκυλομαχία" κάθε φορά τα παιχνίδια εδώ, έχουν πολλούς παίκτες που είναι δυνατοί και ανταγωνιστικοί, παλεύουν σε όλο το παιχνίδι, πάντα προσπαθούν να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού γι" αυτό πρέπει να παλεύουμε και τα τέσσερα δεκάλεπτα».

«Πρέπει να ρωτήσετε τους προπονητές για το τι κάνουμε και ερχόμαστε τόσο προετοιμασμένοι. Εμείς προσπαθούμε να μείνουμε στο πλάνο μας, να δώσουμε ενέργεια, όταν παίζουμε αντίπαλοι τους. Είναι σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να σέβεσαι την ιστορία, να σέβεσαι τους οπαδούς τους και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο μερικές φορές».

Έχετε κάνει 5 συνεχόμενες νίκες, πλέον πιστεύετε στην πρόκριση;

«Παίζουμε πολύ καλά και κερδίζουμε τα παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, έξι παιχνίδια στην σειρά με νίκες είναι καλύτερα από τα πέντε οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε και να πάρουμε ακόμα μια».

Η κόντρα που έχει ο Γιασικεβίτσιους με τον κόσμο του Ολυμπιακού, σας επηρεάζει καθόλου;

«Ακούμε τις αποδοκιμασίες όταν ο Σάρας μπαίνει, είναι σίγουρα παραπάνω κίνητρο αυτό, είναι μέλος της ομάδας μας, είναι μέλος της οικογένειας μας, προσπαθούμε να παίρνουμε νίκες σε ΄να "εχθρικό" περιβάλλον».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.