Κεραμέως: Δεν υπάρχουν περιθώρια για «χαλαρή» ψήφο

featured image

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για "χαλαρή" ψήφο», αναφέρει η βουλευτής Β΄ Αθηνών και τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, χαρακτηρίζοντας τις ευρωεκλογές ως «δημοψήφισμα με χαρακτήρα εθνικών εκλογών» πέρα από την ανάδειξη εκπροσώπων στην Ευρωβουλή.

Η κ. Κεραμέως επιτίθεται στην κυβέρνηση για την εξωτερική της πολιτική, λέγοντας ότι «η ελαφρότητα, η επιπολαιότητα, ακόμα και η άγνοια (…) σε κρίσιμα εθνικά θέματα, την καθιστούν επικίνδυνη», προσθέτοντας πως «σε αυτή την αλλοπρόσαλλη πολιτική, ασφαλώς δεν πρέπει να υπάρξει συνέχεια».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Για τα θέματα της Παιδείας, κάνει λόγο για καταστροφικό έργο της κυβέρνησης και τονίζει ότι οι «προωθούμενες αλλαγές δεν πρόκειται να υλοποιηθούν από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα και προσθέτει ότι «στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας και να δημιουργήσουμε ίσιες ευκαιρίες για όλους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.