Χωρίς τέλος τα πυρά Καμμένου στον Κοτζιά

featured image

Επιμένει στις καταγγελίες του κατά του Νίκου Κοτζιά ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, δηλώνοντας στον ΣΚΑΪ πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών διέπραξε απάτη χωρίς προηγούμενο σε βάρος του Δημοσίου.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε για πρώτη φορά πως ο συνεργάτης του κ. Κοτζιά Μιχάλης Κόκκινος, σε μία προσπάθεια να βρει πληροφορίες σε βάρος του, επικοινώνησε με επικηρυγμένο πρόσωπο για το οποίο εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και βρίσκεται στην Κοπεγχάγη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρουσίασε αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο πρώην ΥΠΕΞ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και εξυβρίσεις.

Αιχμή των καταγγελιών του κ. Καμμένου σε βάρος του κ. Κοτζιά είναι η σύμβαση για χορήγηση θεωρήσεων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε στον ΣΚΑΪ πως οι βίζες αποφέρουν 250 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος όμως ο πρώην ΥΠΕΞ παραχώρησε το έργο έναντι 15 εκατ. ευρώ. Δήλωσε επίσης ότι οι ανάδοχες εταιρείες είχαν αρχικό κεφάλαιο της τάξης των λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε πως είχε δώσει στον πρωθυπουργό έναν φάκελο που περιείχε επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του κ. Κοτζιά, και κατόπιν τούτου ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό τον Οκτώβριο, μετά από σειρά προσωπικών διαξιφισμών με τον κ. Καμμένο

«Ο Ερντογάν έχει τελειώσει οικονομικά»

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η Τουρκία έχει απαξιωθεί στα μάτια των εταίρων της, η χώρα καταρρέει και «ο Ερντογάν έχει τελειώσει οικονομικά». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ είπε ότι «τώρα δεν έχουμε να φοβηθούμε καμιά Τουρκία» και στάθηκε στους συσχετισμούς που διαμορφώνονται με φόντο τα κοιτάσματα στην ανατολική Μεσόγειο.

Χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών «προδοτική» και «επαίσχυντη» και ζήτησε «να εξεταστεί η συμπεριφορά των Σκοπίων μετά την κύρωση της Συμφωνίας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.