«Δεν έχουμε επίσημες προτάσεις από την Τουρκία για Φορτούνη»

featured image

Τουρκικά media επικαλούμενα πηγές κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν το πλάνο των Πειραιωτών να δέσουν με νέο συμβόλαιο τον Φορτούνη και να τον κρατήσουν και τα προσεχή χρόνια.

«Δεν έχουμε επίσημες προτάσεις από την Τουρκία για τον Φορτούνη. Το πλάνο είναι να μείνει στην ομάδα», είναι η επισήμανση που μεταφέρεται σε ΜΜΕ στην Τουρκία κάνοντας λόγο για πηγές κοντά στον Ολυμπιακό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο 26χρονος άσος κοστολογείται με 9+ εκατ. ευρώ. Άλλες πηγές θέλουν τον πειραϊκό σύλλογο να τον έχει ακόμα πιο ψηλά. Δικαίωμα του καθενός να αξιολογεί ανάλογα τον παίκτη του. Εδώ όμως υπάρχουν δεδομένα ζητήματα. Πρώτον κάθε φορά που γίνονταν κουβέντα για Τουρκία ο Φορτούνης δεν ήταν ποτέ θετικός. Δεύτερον ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη την πόρτα σε τουρκικές προτάσεις που ήταν και πιο μεγάλες αναφορικά με τα όσα φέρεται να δίνει η Φενέρ. Τρίτον η Φενέρ έχει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να φτάσει σε μεγάλα ποσά. Τέταρτον το κλίμα που υπάρχει καιρό τώρα είναι πως Φορτούνης και Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί με ένα νέο συμβόλαιο. Έχει σημασία η διάθεση. Για ένα νέο συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών.

Ο Φορτούνης φέτος κάνει τρομερή χρονιά με 37 ματς με 15 γκολ και 12 ασίστ. Είναι αρχηγός και στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική. Υπό μία έννοια θυμίζει και άλλες χρονιές η φετινή όπως το 2016, οπότε ο Φορτούνης είχε την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό. Σίγουρα οι Ολυμπιακός και Φορτούνης έχουν μπροστά τους ένα διάστημα λήψης σημαντικών αποφάσεων αλλά στην παρούσα φάση διαφαίνεται πως αμφότεροι θέλουν το ίδιο: να είναι μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.