ΠΑΟΚ: Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου

featured image

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης συμπεριλήφθηκε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος μπαίνει στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την υπεράσπιση του 2-0 και αναμένεται να είναι και βασικός, αφού ούτως ή άλλως ο «δικέφαλος» ταλαιπωρείται στη θέση των χαφ, με τους Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο να είναι για καιρό εκτός. Αντίθετα, όπως αναφέρει η ενημέρωση των Θεσσαλονικέων, εκτός θα είναι και οι Πέδρο Ενρίκε και Ομάρ Ελ Καντουρί.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αναλυτικά σημειώνεται:

«Οι πανηγυρισμοί μένουν στην άκρη, το Ready To Fight Mode μπαίνει και πάλι σε λειτουργία και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για να παίξει έναν ακόμα τελικό, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει φέτος.

Με παρακαταθήκη το 2-0 της Τούμπας ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη και θέλει να διασφαλίσει την τρίτη διαδοχική του παρουσία σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Η τελευταία πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, ενώ περιελάμβανε ελεύθερο παιχνίδι και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή για τη μάχη του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και τις θεραπείες τους.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

Από το Blogger.