Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το love story, ο γάμος και το ξαφνικό διαζύγιο

featured image

«Η σχέση μας είναι πολύ έντονη από όλες τις πλευρές. Είναι μια πάρα πολύ παθιασμένη σχέση, θεωρώ καρμική, και έχει ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Οπότε μαζί θα ήμασταν έτσι όπως είμαστε τώρα ή δεν θα είμαστε καθόλου. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί συμβατικά». Τάδε έφη Σίσσυ Χρηστίδου έναν χρόνο πριν στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, όταν μιλούσε για το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Και ξαφνικά, το απόγευμα της 23ης Απριλίου το ζευγάρι ανακοινώνει από κοινού, μέσω Instagram πως πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα», μιας και κανείς δεν είχε καταλάβει και δεν περίμενε πως το πιο ροκ ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα έπαιρνε διαζύγιο. Άλλωστε και οι ίδιοι στις δηλώσεις τους δεν άφηναν ποτέ να εννοηθεί και δεν σκέφτονταν και οι ίδιοι πως το δικό τους love story θα έκανε τον κύκλο του, όπως και τόσα άλλα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Εγώ δεν θέλω να χωρίσω ποτέ με τη γυναίκα μου, μα ποτέ, φοβάμαι λίγο…» είχε δηλώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ίδια εκπομπή του Κοκλώνη. Αλλά να που ο κύκλος έκλεισε και οι δύο φίλοι που ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά, τώρα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τη διακριτικότητα που είχαν στα 13 χρόνια κοινής πορείας. Γιατί πέρα από τους πολύ δικούς τους ανθρώπους κανείς άλλος δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Εξάλλου, μέχρι και πριν λίγες ημέρες ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες. Όπως για παράδειγμα, εκείνη της Σίσσυς στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρουν με τα παιδιά τους και σχηματίζουν τη γροθιά. Τότε, μάλλον κανείς δεν είχε δώσει μεγάλη βάση στη γροθιά που συνόδευε την επίμαχη φωτογραφία. Αλλά τώρα, κατόπιν εορτής και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχε τον ισχυρό συμβολισμό, ότι η οικογένεια παραμένει ενωμένη σαν μια γροθιά. Το είπαν, άλλωστε και στην κοινή τους ανακοίνωση: «Παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς…».

Η φιλία που εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο love story

Καλοκαίρι του 2004 και το βλέμμα της Σίσσυ Χρηστίδου συναντά για πρώτη φορά εκείνο του Θοδωρή Μαραντίνη σε μία συναυλία των Onirama. Μετά το τέλος αυτής, βρίσκονται στην ίδια παρέα καθώς έχουν κοινούς φίλους από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο το βράδυ στην παραλία γνωρίστηκαν καλύτερα, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Οι δυο τους έγιναν φίλοι, όχι κολλητοί. Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είχαν επαφές, ενώ η Σίσσυ ήταν ήδη σε άλλη σχέση. Το φλερτ, όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής πάντα υπήρχε, αλλά μέχρι εκεί. Ώσπου, ήρθε η στιγμή και η φιλική τους σχέση πέρασε σε άλλο επίπεδο, στο ερωτικό.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση και οι δύο ήξεραν πως τότε ήταν το σωστό timing να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση τους στις αρχές παραμένει κρυφή, όμως, δεν άργησε να μαθευτεί πως το πάλαι ποτέ «κορίτσι του Γρηγόρη Αρναούτογλου» στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» είναι ερωτευμένο με τον frontman των Onirama.

Και το love story τους έρχεται να ολοκληρωθεί το 2008 με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, του Φίλιππου Ραφαήλ. Χρηστίδου και Μαραντίνης γίνονται το αγαπημένο θέμα των lifestyle περιοδικών κι εκπομπών και όλοι γοητεύονται από τον ροκ έρωτα των δύο όμορφων νέων.

Το καλοκαίρι του 2009 το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Ο γάμος τους γίνεται σε αυστηρά κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στις 16 Αυγούστου του 2009. Μετά το μυστήριο ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους, ενώ η παρουσιάστρια είναι από τις ωραιότερες νύφες.

Η συνταγή της ευτυχίας κόντρα στις φήμες

Όπως συμβαίνει με πολλά ζευγάρια της showbiz, έτσι και με τη Σίσσυ και τον Μαραντίνη, οι κακόβουλες φήμες και τα δημοσιεύματα, κάθε λίγο και λιγάκι τους χώριζαν. «Κρίση στο γάμο τους» και άλλοι τέτοιοι τίτλοι φιλοξενούνταν στον κίτρινο Τύπο, που όμως, δεν στέκονταν ικανοί να χαλάσουν την ηρεμία του ζευγαριού.

Οι δυο τους είχαν βρει τη συνταγή της ευτυχίας, η οποία μεγάλωσε το 2013, όταν ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος του, Άγγελος Μιχαήλ. Ο ερχομός του παιδιού και οι εκδηλώσεις αγάπης κι έρωτα στις δημόσιες εμφανίσεις τους, ήταν η δική τους απάντηση σε εκείνους που επέμεναν κάθε λίγο και λιγάκι για προβλήματα στο γάμο τους.

Βέβαια, υπήρχαν περίοδοι που η σχέση τους περνούσε κρίση. Και οι ίδιοι δημοσίως εξηγούσαν πως κατάφερναν να την ξεπερνούν και να προχωράνε παρακάτω.

«Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του» είχε δηλώσει πέρυσι το καλοκαίρι η παρουσιάστρια στο περιοδικό People, για το πώς ξεπερνούν την κρίση και τις μεταξύ τους εντάσεις. Με τον Θοδωρή Μαραντίνη να συμπληρώνει στην ίδια συνέντευξη: «Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα».

Η πιο δύσκολη περίοδος του ζευγαριού

Πριν δύο χρόνια το ζευγάρι βίωσε την πιο δύσκολη στιγμή της κοινής του ζωής. Η Σίσσυ Χρηστίδου απέβαλλε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μία περίοδος που η ίδια την είχε χαρακτηρίσει ως την «πιο επώδυνη της ζωής μου». Όμως, στο πλευρό της σωστό στήριγμά της είχε τον άντρα της.

Εξάλλου, ο Θοδωρής Μαραντίνης πάντα ήταν στο πλευρό της και την υπερασπιζόταν. Όπως συνέβη πριν λίγους μήνες, όταν ξέσπασε εναντίον των σχολίων που είχαν γίνει στο «Happy day» για τα κιλά της Χρηστίδου. Τότε με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media είχε υπερασπιστεί τη σύζυγό του, αλλά και όλες τις γυναίκες που βίωναν το bullying για την εμφάνισή τους.

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς…», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Από το Blogger.