Νοτοπούλου για δημοτικές εκλογές 2019: Δεν έκανα λάθη, εσείς θα κρίνετε αν φταίνε οι ροζ γόβες

featured image

Το Μακεδονικό, ο Γιάννης Μπουτάρης και- ίσως- οι ροζ γόβες της φταίνε της Κατερίνας Νοτοπούλου για το χαμηλό ποσοστό της και την αποτυχία της να περάσει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στο GrTimes, δήλωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια για την ήττα της.

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις» ήταν η απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου όταν ρωτήθηκε αν έκανε η ίδια λάθη.

Η κ. Νοτοπούλου δήλωσε ακόμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι το Μακεδονικό επηρέασε την παράταξή της και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λάθη στην προεκλογική περίοδο, απάντησε: «Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να συγκροτήσουμε ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο. Όποιος δεν συνέβαλε, και ο δήμαρχος, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Από το Blogger.