«Με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο δεν χωρίσαμε λόγω της ασθένειας ή των θεμάτων του με το αλκοόλ»

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Σήλια Δραγούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, αλλά και στο διαζύγιό τους. Η γνωστή σχεδιάστρια αποκάλυψε, ακόμη και ποια είναι η σχέση της με την πρώην σύζυγο του Αργυρόπουλου, τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Τον Δημήτρη τον είχα γνωρίσει δυο μέρες πριν και την πρώτη φορά που ήρθε στο γραφείο μου, έβαλε τα πόδια του πάνω στο γραφείο, ήταν αραχτός και μου λέει “για πες”. Και λέω ποιος είναι αυτός που βάζει τα πόδια του πάνω στο γραφείο μου και μου μιλάει έτσι; Με ενόχλησε η “ανετίλα” του αλλά μου άρεσε κιόλας», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είχε τελειώσει ο γάμος του με τη Μαρία Μπακοδήμου. Μάλιστα ο γιος του ο Άρης ήταν δυο χρονών και δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα παραμύθι. Τις πιο πολλές φορές ήθελε τη μαμά του και τον επιστρέφαμε σπίτι. Αν, όμως, έμενε σε εμάς, τον βάζαμε στο κρεβάτι μας, ανάμεσά μας. Εκεί, μου ξύπνησε και το μητρικό ένστικτό. Ήμουν 27 χρονών».

Όσο για το διαζύγιό τους, είπε: «Η αλήθεια για το λόγο χωρισμού μας με τον Δημήτρη δεν ήταν λόγω της ασθένειας (αποκάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας) ή λόγω των θεμάτων που είχε με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε. Πιο πολύ ταιριάζουμε σαν φίλοι παρά σαν ζευγάρι. Είμαστε πλέον όλοι αγαπημένοι. Και με την Μαρία (σ.σ. Μπακοδήμου) και με τον Δημήτρη. Με τη Μαρία πάντα είχαμε καλές σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια δεθήκαμε πιο πολύ, ήρθαμε πιο κοντά».

Από το Blogger.