Μαρινάκης: Να ονειρευόμαστε πως η Νότιγχαμ θα επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο

featured image

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικό του μήνυμα αναφέρεται στην μεγάλη αυτή ημέρα, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής:

«Θέλω να γράψω σε όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ γι" αυτήν την εβδομάδα και την 40ή επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Εκείνο τον καιρό ήμουν μικρός και θυμάμαι τη μεγάλη μας ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μια μοναδική ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που ακόμα και σήμερα θαυμάζεται σε όλο τον κόσμο. Για μια ομάδα που έλαμψε και κυριάρχησε στην Ευρώπη με τον τρόπο που το έκανε, είναι αληθινά αξιοσημείωτο.

Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φέρουμε όλους αυτούς τους παίκτες - θαύματα ξανά μαζί, για να γιορτάσουν αυτές τις επιτυχίες. Προφανώς και οι απουσίες των κ.κ. Κλαφ και Τέιλορ είναι τεράστιες, παρόλα αυτά θα είναι τιμή να έχουμε μέλη της οικογένειάς τους εδώ. Ήταν νικητές που αψήφησαν όλες τις πιθανότητες για να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Όταν είδα τον κ. Κλαφ να δίνει συνέντευξη, μπορούσες να πεις ότι είχε αυτοπεποίθηση, ένας νικητής, ένας άνδρας που πίστευε στα όνειρά του και έδινε κουράγιο σε άλλους να τον ακολουθήσουν στην ελίτ της Ευρώπης. Αυτό το γκρουπ άλλαξε το στάτους του κλαμπ για πάντα.

Αυτές οι αξίες και τα οράματα αποτελούν το σημερινό μας DNA. Δεν είναι μόνο η ιστορία και ό,τι επετεύχθη, είναι να μάθουμε από αυτή τη νοοτροπία και να την εφαρμόζουμε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε πως θα επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν πρέπει να σταματήσουμε, μέχρι να φτάσει το κλαμπ εκεί που ανήκει.

Αυτή η επέτειος είναι επίσης μία ευκαιρία για εμάς να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά των οπαδών της Φόρεστ. Το σχέδιό μας είναι αφοσιωθούμε στα παιδιά του Νότιγχαμ. Πρέπει να τους δείξουμε ότι όλα είναι πιθανά στη ζωή τους, αν ονειρεύονται. Η εκπαίδευση και η άθληση είναι ο δρόμος γι" αυτούς να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στη ζωή τους. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες, τις οποίες προετοιμάζαμε για μήνες, για να υποστηρίξουμε αυτές τις προτεραιότητες. Πάντα σκεφτόμαστε προοδευτικά, αλλά αυτή την εβδομάδα θέλω να έρθουμε κοντά ως Νότιγχαμ Φόρεστ και να τιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν. Κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει. Εμείς είμαστε που πρέπει να γιορτάσουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.