Εθνικές εκλογές 2019: Με ομιλία στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσει ο Κ. Μητσοτάκης την προεκλογική εκστρατεία

featured image

Με ομιλία στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα ολοκληρώσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την προεκλογική εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Α" και Β" Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συναντήθηκε στο καφέ Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Τάσος Σπηλιόπουλος. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στο καφέ όπου έκανε χειραψίες με τους υποψήφιους βουλευτές και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» και «καλό αγώνα», ενώ χαιρέτισε περαστικούς και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Αποσύρθηκε για λίγη ώρα με τους υποψήφιους στο εσωτερικό του καφέ και συζήτησε μαζί τους για τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής εκστρατείας.

Πριν αποχωρήσει ένας από τους υπεύθυνους του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley Ball, ανδρών-γυναικών «MASTERS 2019», που διεξάγεται στην πλατεία Αριστοτέλους τον πλησίασε και του χάρισε μια συσκευασία με τον εξοπλισμό του Beach Volley Ball.

Από το Blogger.