Κοντά σε συμφωνία με Ράις ο Παναθηναϊκός

featured image

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος πέρυσι οδήγησε την Μπάμπεργκ στο Final 4 του BCL. Oι πράσινοι θέλουν τον έμπειρο γκαρντ για να πάρει θέση στο ρόστερ ως τo backup του Νικ Καλάθη, μετά την αποχώρηση του Λούκας Λεκαβίτσιους. Μπορεί να μην είναι ο μοναδικός παίκτης που κοιτάζουν στις τάξεις των «πρασίνων» ωστόσο τα ηγετικά του προσόντα σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό συνδυασμό όσον αφορά το σκοράρισμα και τη δημιουργία, ανέβασαν κατακόρυφα τη μετοχή όσον αφορά το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Με τη Μακάμπι αναδείχθηκε MVP του Final 4 το 2014 και οι Ισραηλινοί κατέκτησαν την Euroleague με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 16.4 πόντους και 4.4 ασίστ ανά ματς με τη φανέλα των Γερμανών. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπάγερν Μονάχου, Χίμκι, Μπαρτσελόνα και Πανιώνιο.

Tην είδηση για τον Tαϊρίς Ράις την έβγαλε πρώτo το eurohoops.

Στο μεταξύ θετικά είναι τα νέα και για τον Ντεσόν Τόμας, αφού ο Αμερικανός ανανεώνει με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να «πέσουν» οι υπογραφές και ο -κατά γενική ομολογία- πιο σταθερός παίκτης της ομάδας στο δεύτερο μισό τη σεζόν να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού .

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.