ΑΕΚ: Στο προσκήνιο το όνομα του Τέλιν

featured image

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την ΑΕΚ. Αυτό που ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο αφορά την απόκτηση του σέντερ φορ. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση φέρεται να χτύπησε την πόρτα της Άντερλεχτ προκειμένου να ρωτήσει για τον 27χρονο διεθνή Σουηδό φορ, Ισαάκ Τέλιν, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι. Ο ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στη Λεβερκούζεν, ωστόσο η γερμανική ομάδα δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, οι «μωβ» είναι ανοικτοί σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μιας και αυτός δεν φέρεται να υπολογίζεται. Όλη αυτή η φημολογία ασφαλώς και δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο παίκτης βρίσκεται όντως στην «κιτρινόμαυρη» λίστα για τη θέση του επιθετικού.

Πάντως, αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι ο ανοικτός δίαυλος μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ, ο οποίος άνοιξε με την πώληση του Όγκνιεν Βράνιες στον σύλλογο των Βρυξελλών και στη συνέχεια η επιστροφή του Βόσνιου στόπερ στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.

Από το Blogger.