Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα και υπογράφει ο Λοβέρα

featured image

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τις 14:30 το μεσημέρι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στην Αργεντινή, δεν έκρυψε τη χαρά του για το ότι θα βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ εξέφρασε και τη μεγάλη επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, στις πρώτες του δηλώσεις πριν την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου του, είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που έρχομαι στον Ολυμπιακό και θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχω μεγάλα όνειρα που θέλω να πετύχω με τη νέα μου ομάδα».

Όσον αφορά την προοπτική να παίξει με τους Πειραιώτες στο Champions League, σημείωσε: «Ξέρω ότι σε αυτή τη διοργάνωση αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι μια σπουδαία διοργάνωση και μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δείξω την αξία μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Από το Blogger.