Την Τρίτη η συνάντηση Αυγενάκη-Αγγελόπουλου για το γήπεδο

featured image

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα κάτσει την Τρίτη (01/10) στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για να συζητήσουν το θέμα που «καίει» τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και αυτό δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Οι δύο άνδρες ήταν να συναντηθούν πριν από εβδομάδες, αλλά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του Λευτέρη Αυγενάκη στα νέα του καθήκοντα και τα meetings που έκανε με ποδοσφαιρικές ομάδες, αυτό πήρε μια μικρή παράταση.

Η μετακόμιση της «Βασίλισσας» στο Κλειστό της Πάλης στα Άνω Λιόσια προβλεπόταν να γίνει το καλοκαίρι ή έστω με την έναρξη της σεζόν, αλλά λόγω διαφόρων θεμάτων (γραφειοκρατία, εκλογές, αλλαγή στη διοίκηση του ΣΕΦ, καθώς μέσω αυτού θα παραχωρηθεί το γήπεδο στην ΑΕΚ), αυτό δεν έγινε.

Στόχος, πλέον, του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να καταφέρει να μπει η ομάδα στο νέο της «σπίτι» στις αρχές του 2020 και ιδανικά στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις 4 Ιανουαρίου.

Η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον Αυγενάκη, που θα έχει αντικείμενο συζήτησης το αίτημα παραχώρησης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, θα γίνει στις 12:30, ενώ το ίδιο απόγευμα, ο Υφυπουργός έχει ραντεβού και με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη (19:00).

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.