Η νίκη είναι μονόδρομος απόψε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

featured image

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά τη νίκη κατά της Ζενίτ με 79-89, γνώρισε την ήττα από την Κίμκι με 103-86 στο δεύτερο παιχνίδι του επί ρωσικού εδάφους.

Απόψε (21:00) επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Αναντολού Εφές, η οποία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δύο νίκες και τρεις ήττες. Ποντάρουν και στην πολύ καλή παράδοση που έχουν κόντρα στην Αναντολού Εφές για να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Σε δώδεκα αναμετρήσεις τους στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει πετύχει έντεκα νίκες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Euroleague, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές.

Ειδικά στοιχήματα για τον πρώτο σκόρερ και τα τρίποντα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, το ημίχρονο-τελικό (με παράταση), τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους head to head πόντους παικτών.

Σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Από το Blogger.