Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες της Super League 1 επιβεβαίωσαν τη διαφορά κατηγορίας

featured image

Η τρίτη ημέρα των πρώτων αγώνων της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας δεν περιλάμβανε εκπλήξεις, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες δύο. Οι ομάδες της Super League 1 επιβεβαίωσαν τη διαφορά κατηγορίας που τις χώριζε με τους αντιπάλους τους, για να κάνουν έτσι βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός ξέσπασε στον Ιάλυσο, τον οποίο νίκησε με το εμφατικό 0-4, χάρη σε τέρματα των Σιέστεντ (21"), Ντάλσιο (53"), Ρομάν (85") και Ταχάρ (88"). Έτσι, η ρεβάνς του Αγρινίου αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν για τους Αγρινιώτες.

Το καθήκον του έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έφυγε με το «διπλό» από τα Χανιά, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά. Το γκολ των Αρκάδων σημείωσε ο Τασουλής στο 51".

Και η Λαμία με τη σειρά της έφυγε με αποτέλεσμα μισή-πρόκριση από την έδρα του Αιολικού, του οποίου επικράτησε με 3-0. Τα τέρματα του συλλόγου της Φθιώτιδας πέτυχαν οι Ρόμανιτς (15"), Τιρόνε (45") και Σάλιακας (70").

Τέλος, στο πιο χορταστικό ματς της ημέρας, τα Τρίκαλα επικράτησαν εντός έδρας του Εργοτέλη με 3-2, με τη ρεβάνς να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα γκολ σημειώθηκαν όλα στο δεύτερο μέρος, με τους Ελευθεριάδης (54") Πελάεθ (81") με πέναλτι και Τσίπρας (89") να βρίσκουν δίχτυα για τους γηπεδούχους, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων το ίδιο έκαναν οι Τσίπρας (67") με αυτογκόλ και Ιατρούδης (70").

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη  2-1 Πανσερραϊκός - Βόλος     1-1 Γιάννινα - Βέροια        1-0 Τετάρτη 30 Οκτωβρίου Καλαμάτα - ΑΕΛ 3-0 Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3 Καβάλα - ΟΦΗ 2-0 Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός 1-3 Πέμπτη 31 Οκτωβρίου Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-1 Ιάλυσος - Παναιτωλικός 0-4 Αιολικός - Λαμία 0-3 Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2

*  Η 2η αγωνιστική της 5ης φάσης του θεσμού θα διεξαχθεί μεταξύ 3 και 5 Δεκεμβρίου.

Από το Blogger.