Ρέτσος: Δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω

featured image

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πήρε την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού του 2017 μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, με ένα ποσό που έφτασε κοντά στα 18 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός στόπερ δεν έχει καταφέρει να βρει θέση βασικού στις «ασπιρίνες», κάτι για το οποίο ευθύνονται και οι ατυχίες που είχε με τα θέματα τραυματισμού.

Ο νεαρός στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, όπου μίλησε για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Όπως σημείωσε, «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη μορφή δανεισμού.


Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται. Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος».

«Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό», συμπλήρωσε σχετικά -μεταξύ άλλων- ο 21χρονος στόπερ.

Στην ερώτηση για το εάν οι Πειραιώτες έχουν επαφές με τη Λεβερκούζεν για την περίπτωσή του, τόνισε: «Μπορεί να είναι και πιθανό. Αφορά το δικό μου μέλλον, οπότε αν κάποιος με θέλει θα πρέπει να έρθει σε επαφή με εμένα, να μου πει κάτι».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.