Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Σούλιτς

featured image

Εκτός από την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά και για έναν εξτρέμ, ο οποίος θα δώσει αυτά που λείπουν από το έμψυχο δυναμικό. Το εύκολο γκολ, τις ασίστ, την αλλαγή επιπέδου στην δημιουργία.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτή του 28χρονου, Ασμίρ Σούλιτς. Ο Βόσνιος, που έχει και ουγγρικό διαβατήριο στην κατοχή του, έκανε σπουδαία καριέρα στην Ουγγαρία με τις φανέλες των Ούιπεστ και Βιντεότον, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Σαράγεβο.


Τον Σεπτέμβριο και μετά από ένα πέρασμα από την Ολίμπια Λουμπλιάνας, κατέληξε στην Πολωνία για λογαριασμό της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Εκεί δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. Είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ως αλλαγή.

Ο Σούλιτς είναι ο ορισμός του δημιουργικού εξτρέμ, καθώς σε 289 παιχνίδια καριέρας μετρά 33 γκολ και 70 ασίστ. Είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και το κασέ του είναι ακριβώς στα μέτρα του Παναθηναϊκού.

Έχει γεμάτες χρονιές, ήταν ενεργός μέχρι και πριν λίγες ημέρες και το προφίλ του είναι ιδανικό για αυτό που ψάχνει ο Γιώργος Δώνης.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.