Λάρισα: Η βόλτα συνταξιούχου στο πρώην κατάστημά του, που του κόστισε 10.500 ευρώ

featured image

Τσουχτερό πρόστιμο σε συνταξιούχο στη Λάρισα, όταν έκανε τη βόλτα του στο κατάστημα που διατηρούσε, για πολλά χρόνια, στο κέντρο της πόλης, αφού έκανε μία λάθος κίνηση μπροστά στους ελεγκτές.

Τσουχτερό πρόστιμο σε συνταξιούχο: Επισκέπτονταν συχνά την πρώην επιχείρησή του

 

Ειδικότερα, ο συνταξιούχος μετά τη συνταξιοδότησή του, συνέχισε να επισκέπτεται το κατάστημά που πλέον λειτουργούσε υπό νέα διεύθυνση και να συνομιλεί με τους εργαζόμενους, περνώντας την ώρα του εκεί.

 

Την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που βρισκόταν ο συνταξιούχος στο κατάστημα, μπήκαν στο κατάστημα ελεγκτές του πρώην ΙΚΑ για να ελέγξουν εάν τα πάντα εντός της επιχείρησης σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό σκέλος είναι εντάξει.

 

Τσουχτερό πρόστιμο σε συνταξιούχο: Υπέδειξε στην υπάλληλο που ήταν το έγγραφο που έψαχνε

 


Κάποια στιγμή, οι ελεγκτές ζήτησαν από την υπάλληλο ένα έγγραφο που η ίδια δεν μπορούσε να βρει. Τότε ο πρώην ιδιοκτήτης που παρατηρούσε τη σκηνή, παρενέβη για να της υπενθυμίσει σε ποιο συρτάρι βρισκόταν αυτό που έψαχνε.

 

Αμέσως, ένας εκ των ελεγκτών γυρίζει στον συνταξιούχο και τον ρωτά: «Εσείς κύριε ποιος είστε;» και του απάντησε την πάσα αλήθεια: Ότι δηλαδή ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης που συνταξιοδοτήθηκε.

 

Τσουχτερό πρόστιμο σε συνταξιούχο: Ο ελεγκτής του επέβαλε πρόστιμο 10.500 ευρώ

 

Τότε, αντί για το «ευχαριστώ» που συνέδραμε στην ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ελεγκτής «αποζημίωσε» τον συνταξιούχο με ένα πρόστιμο της τάξης των 10.500 ευρώ.

 

Ο συνταξιούχος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς μία ξέγνοιαστη ημέρα συνταξιοδότησης οδηγήθηκε σε οικονομική τραγωδία.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.