Πάμελα Άντερσον: Προδομένη και απογοητευμένη από το γάμο 12 ημερών (pics)

featured image

Προδομένη, πονεμένη και απογοητευμένη από το γάμο της 12 ημερών με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Τζον Πίτερς, δηλώνει με μήνυμα της στα social media η Πάμελα Άντερσον.

Η άλλοτε σταρ του «Baywatch» ανέβασε ένα στόρι στο Instagram δηλώνοντας απογοητευμένη, προδομένη αλλά και πονεμένη.

Συγκεκριμένα έγραψε:


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

«Όλοι παίρνουμε το μερίδιο που μας αντιστοιχεί σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο. Όσο καιρό παλεύουμε, είμαστε ζωντανοί. Όσο αναγνωρίζουμε την τρέλα, είμαστε λογικοί. Είναι καλύτερο να προωθείς παρά να μην εμπιστεύεσαι, καλύτερα ν’ απογοητεύεσαι πάρα να μην αγαπάς. Ποτέ μην τρέξεις μακριά από τον πόνο, απλά αντιμετώπισε τον, άφησε του περιθώριο και θα περάσει. Και θα έχεις ωριμάσει ώστε να πας στο επόμενο επίπεδο».

Πίτερς: «Πλήρωσα σχεδόν 200.000 δολάρια»

Τη Δευτέρα ο Πίτερς δήλωσε ότι «ξεπλήρωσε λογαριασμούς 200.000 δολαρίων» της Πάμελα.

Συγκεκριμένα ο Πίτερς σ’ ένα email με τίτλο «Όλα όσα σας είπαν είναι ψέματα» ο 74χρονος μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που έκανε πρόταση γάμου στην Πάμελα, αλλά εκείνη μέσω γραπτού μηνύματος, ενώ ισχυρίστηκε «Δεν υπάρχει χειρότερος βλάκας από τον γέρο – βλάκα».


Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού απέρριψε τους ισχυρισμούς του Πίτερς.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς κατασκευασμένοι, είναι γελοίοι. Παρόλο που οι προσπάθειες του κύριου Πίτερς να δυσφημήσει την κυρία Άντερσον και να πάρει κάποια από αυτήν συνεχίζονται, δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο και ελπίζει ότι είναι καλά».

Χώρισαν μετά από 12 μέρες

Η 52χρονη Πάμελα πραγματοποίησε τον πέμπτο της γάμο, με τον Πίτερς σε ιδιωτική τελετή που οργανώθηκε στο Μαλιμπού στις 20 Ιανουαρίου. Όμως οι δύο τους χώρισαν μετά από 12 μέρες.

Σε δήλωσή της στο Hollywood Reporter, η 52χρονη είχε πει: «είμαι πολύ συγκινημένη από τις τόσο θερμές ευχές σας για το γάμο μου με τον Τζον. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας αλλά θα πάρουμε κάποιο χρόνο χωριστά για να επανεκτιμήσουμε τι θέλει ο καθένας από εμάς από τη ζωή και από τον άλλον. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη μια διαδικασία. Έχοντας αυτή την παγκόσμια αλήθεια στο μυαλό μας, αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσουμε το τυπικό μέρος του γάμου μας και να έχουμε πίστη στη διαδικασία (της αγάπης). Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή».

Πηγή: Reader.gr

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.