Ο «Λεωνίδας» από τους «300» έρχεται στη Σπάρτη: Ο λόγος της επίσκεψης του Τζεράρντ Μπάτλερ στην ιστορική πόλη

Λεωνίδας από τους 300: Ο γνωστός ηθοποιός, Τζέραρντ Μπάτλερ θα βρίσκεται στη Σπάρτη, το Σάββατο 14 Μαρτίου του 2020. Αυτό, αναμένεται να γίνει με αφορμή την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία. Εκείνη πρόκειται να γίνει, διότι ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020. Θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του τρέχοντος χρόνου στο Τόκιο.

Λεωνίδας από τους 300 – Χρήσιμες πληροφορίες: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Τζέραρντ Μπάτλερ και την επίσκεψή του στη Σπάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες βασίζονται σε ανακοίνωση του δημάρχου, Πέτρου Δούκα, ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πόλη της Σπάρτης. Θα γίνει παράλληλα και για τον εορτασμό 2.500 ετών από τη μάχη των Θερμοπυλών. Επίσης, όπως έγινε γνωστό και προηγουμένως, ο «Λεωνίδας από τους 300» (σ.σ. Τζέραρντ Μπάτλερ) θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο για το ερχόμενο καλοκαίρι.


Λεωνίδας από τους 300 – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ και η ταινία για τους «300»

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Τζεράρντ Μπάτλερ ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη υπερπαραγωγή του 2006 “300”. Η συγκεκριμένη ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, αλλά και στη μάχη των Θερμοπυλών. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ταινλια αποδείχτηκε εισπρακτικός θρίαμβος. Πρόκειται για μία ταινία, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αυτό, διότι έσπασε ταμεία και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων, αποφέροντας έσοδα 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.