«Πήγα στην εκπομπή της Στάη και ούτε να με χαιρετήσει, ένιωσα χάλια»: Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

featured image

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Χρήσιμες πληροφορίες: Σε μία σημαντική εξομολόγηση προέβη, η Μαρία Μπεκατώρου. Μία εξομολόγηση, η οποία αφορούσε την Άννα Δρούζα. Όμως, το δρόμο της γνωστής παρουσιάστριας ακολούθησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μίλησε για την Έλλη Στάη. Αναλυτικότερα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Χρήσιμες πληροφορίες: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου στη Ναταλία Γερμανού για την Άννα Δρούζα

«Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή- δεν θέλω να πω ποιοι ήταν οι άλλοι καλεσμένοι- που αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έφυγα από την αρχή και για αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου. Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα.

Αυτό ήταν το πρώτο μάθημα που πήρα όντας ακόμα σε ένα μικρότερο κανάλι, που για μένα είναι πάντα μεγάλο, το Τελεσίτυ. Από τότε δεν την έχω ξαναπατήσει σε αυτό το επίπεδο ποτέ. Πάω πάντα εκεί που ξέρω ότι με αγαπάνε πολύ».


Σταματίνα Τσιμτσιλή – Χρήσιμες πληροφορίες: Η εξομολόγησή της στην εκπομπή της για την Έλλη Στάη

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα.

Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή ”τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε ”τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, ότι την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.