Χωρίς τον Βιεϊρίνια στο ματς της Λάρισας ο ΠΑΟΚ

featured image

Στον ΠΑΟΚ δεν είχαν περιθώρια για μεγάλη ξεκούραση, ούτε να προετοιμαστούν όσο θα ήθελαν για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (15/02, 17:15) με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Στην μοναδική προπόνηση που έκαναν ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του για τον αγώνα στη θεσσαλική πόλη, δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα οι παίκτες του «δικεφάλου» του Βορρά εκτέλεσαν κάποιες ασκήσεις ενεργοποίησης. Στο φινάλε διεξήχθη και μίνι δίτερμα.


Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να κάνει με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την «ασπρόμαυρη» αποστολή. Αντίθετα, οι Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Επίσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τιμωρημένους Γιόσιπ Μίσιτς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και στους τραυματίες Λέο Ζαμπά και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Φερέιρα είναι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.