Μαρούπα: Έπρεπε να υποβιβάσουμε ΚΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακό

featured image

Η Ειρήνη Μαρούπα έριξε νέες «βόμβες» τονίζοντας πως η ΕΕΑ έπρεπε να είχε ήδη υποβιβάσει τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κ. Μαρούπα μιλώντας στην «Έρα Σπορ» προέβη σε νέες αποκαλύψεις κάνοντας λόγο πως έπρεπε η ΕΕΑ να υποβιβάσει τόσο την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προσθέτοντας πως υπάρχει δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας στη Μακεδονία.

«Το 2011 υποβιβάσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, το 2015 υποβιβάσαμε και την Κέρκυρα, αν και εγώ σ΄ εκείνη τη συνεδρίαση έλειπα, αλλά δεν κάναμε το ίδιο και με τους μεγάλους. Θα έπρεπε να υποβιβάσουμε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία είχαμε εντοπίσει παρένθετο πρόσωπο. Αργότερα, εξετάσαμε την περίπτωση του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη, που είχε περιοριστικά μέτρα, αλλά και της ΑΕΚ, στην οποία στην πραγματικότητα διοικητής ήταν ο Μελισσανίδης. Όταν υπάρχει παρένθετο πρόσωπο, ο νόμος λέει ανάκληση άδειας και υποβιβασμός. Θα έπρεπε να υποβιβάσουμε και τις δύο αυτές ομάδες, όπως και με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κάναμε. Υπάρχει δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας στην Μακεδονία», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Μαρούπα αναφέρθηκε και στην εισήγηση για υποβιβασμό σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη:

«Δεν είναι εισήγηση. Είναι απόφαση και είναι δεσμευτική. Είναι δυνατόν το σωματείο να παραβλέψει απόφαση κρατικού οργάνου; Η ΕΕΑ την έκανε τη δουλειά της και τελείωσε, την κάναμε ολόσωστα τη δουλειά μας. Θέλω να σας πω επί λέξει δεν με κρατάει κανείς έχω αποφασίσει να μην φοβάμαι αυτούς που νομίζουν ότι όλοι σκύβουν το κεφάλι. Το τελικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κράτος. Κανείς δεν θα τολμούσε να διασύρει ανθρώπους να ανατρέπει αποφάσεις κρατικών οργάνων. Έχουν βρει οι ομάδες ιδιωτικούς στρατούς.


Υπάρχουν φατρίες πρακτόρων που οδηγούν τους οπαδούς. Το είδα μέσα στην απόφαση και μου προκάλεσε κατάπληξη πως η ΕΠΟ μπορεί να κρίνει τη βασιμότητα της απόφαση μας. Τότε εμείς γιατί πήραμε την απόφαση μας; Πήραμε μια απόφαση που θα μπορούν να κρίνουν και αναιρέσουν; Εγώ έγραψα δικό μου σκεπτικό. Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορούν όσοι λαμβάνουν αποφάσεις να μην πάρουν το βάρος της απόφασης. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παρανομία στο πρωτάθλημα. Θεωρώ νόθευση τους πρωταθλήματος τον υποβιβασμό των δύο ομάδων αφού δεν ελέγξαμε τις άλλες ομάδες. Την ίδια απόφαση θα την έπαιρνε η επιτροπή για τον Ολυμπιακό; Η απάντηση παίρνεται με πρακτικό τρόπο ελέγχεις και τον Ολυμπιακό και βλέπεις τι γίνεται. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει διασύνδεση Σαββίδη-Καλπαζίδη και ελάχιστοι οπαδοί ΠΑΟΚ έχουν μείνει να μην το πιστεύουν. Δεν έχει καμία σημασία αν το δάνειο μετατράπηκε ή όχι σε μετοχές του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης χρησιμοποιεί τον Καλπαζίδη και του έχει δώσει μία εταιρεία για να κάνει συναλλαγές χωρίς να φαίνεται ο ίδιος. Η κυρία Σαββίδου κατοικεί στην Ελλάδα και μου λέτε ότι ασκεί διοίκηση στον ΠΑΟΚ; Ας μην γρονθοκοπούμε την αλήθεια και ας μην κρυβόμαστε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο κύριος Σαββίδης. Ο άνθρωπος είναι Έλληνας ομογενής έφερε τα λεφτά και τα επένδυσε. Για να του κάνουμε το χατήρι και να ακούσει τα λόγια που του αρέσουν είναι δυνατόν να παραποιούμε την αλήθεια; Η Βιαλαντ και η Βιαμαρ φαίνονται συνδεδεμένες. Πρέπει να εξετάσουμε τι έγινε μετά.

Η RFA λέει ότι απέκτησε τη Βιαλάντ το 2018. Πανόπουλος Σιγκελίδης μεταβίβασαν την εταιρεία σε δική τους εταιρεία με όνομα INSPORTS. Ο στενός δεσμός είναι εξεταστέος γιατί ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου του Καλπαζίδη που είναι παρένθετος του Σαββίδης χρίεται διαχειριστής της περιουσίας Πανόπουλου Σιγκελίδη; Η νομική ομάδα του ΠΑΟΚ μας ανέλυσε πως πρέπει να υπάρχει σύμβαση συμφωνία μεταξύ Πανόπουλου-Καλπαζίδη. Προκαλώ τον ΠΑΟΚ να βγάλει όσα έχει μαγνητοφωνήσει στον αέρα».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.