Οδηγός μηχανής κάνει αναστροφή και οδηγάει ανάποδα σε κεντρική λεωφόρο για να σωθεί από τις σφαίρες

featured image

Αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο αναγκάστηκε να κάνει ο 56χρονος Eduardo Pimenta, στη Βραζιλία, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, προκειμένου να σωθεί από τα πυρά ληστών.

 

Αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο: Για να σωθεί από τα πυρά δραστών

 

Ειδικότερα, ο 56χρονος Eduardo Pimenta κατέγραψε με dash cam τη στιγμή που αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή στη λεωφόρο Fernão Dias, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με σκοπό να σωθεί από πυρά δραστών.

 

Ο άνδρας προσπάθησε να σωθεί οδηγώντας στη ΛΕΑ και περνώντας ξυστά από νταλίκες και διερχόμενα οχήματα.

 

Αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο: Λειτούργησε ενστικτωδώς για να διαφύγει

 

Μιλώντας στο Globo G1 δήλωσε: “Ήξερα πως αν σταματούσα θα πέθαινα. Πυροβόλησαν και ήταν ζήτημα επιβίωσης”. Στα πλάνα καταγράφεται η στιγμή που οι δύο ληστές προσπαθούν να του κλείσουν το δρόμο, πριν ο 56χρονος αποφασίσει να λειτουργήσει ενστικτωδώς για να διαφύγει.

 


Αναστροφή σε κεντρική λεωφόρο: Επί 2 χιλιόμετρα οδηγούσε στην ανάποδη κατεύθυνση

 

Ο άνδρας αναγκάστηκε να οδηγήσει επί 2 χιλιόμετρα στην ανάποδη κατεύθυνση για να διαφύγει. Στη Βραζιλία το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζει να ανθεί παρά τις εξαγγελίες του Μπολσονάρου περί περιορισμού του, ακόμη και με στρατεύματα.

 

Συγκεκριμένα, Βραζιλία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα με αριθμό θανάτων 30 ανά 100.000 κατοίκους. Μόνο το 2018 δολοφονήθηκαν 60.000 άνθρωποι, σχεδόν οι διπλάσιοι από ό,τι στον πόλεμο κατά των καρτέλ ναρκωτικών, στο Μεξικό.

 

Στο Σάο Πάολο δρα η μεγαλύτερη ομάδα στο εμπόριο ναρκωτικών της χώρας, η PCC. Σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες αρχές, διατηρεί πάνω από 20.000 μέλη και κάνει “τζίρο” 200 εκ. δολαρίων τον χρόνο.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.