Πέδρο Μαρτίνς: Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό

featured image

Συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό, όπου νιώθει χαρούμενος, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν φέτος με όσα κάνει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του.

Ο ίδιος, πάντως, δεν το σκέφτεται αυτό τη δεδομένη στιγμή, όπως είπε σε δηλώσεις του.


«Δεν υπάρχουν επαφές ή συζητήσεις με άλλον σύλλογο. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και το project του και τίποτε άλλο για μένα. Είμαι και νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται να σκεφτώ ή να αξιολογήσω κάτι άλλο πριν τελειώσει η χρονιά και είναι να μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Η αφοσίωση και η συγκέντρωσή μου είναι στον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μένα ή άλλος τρόπος. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να διατηρήσω αυτό που με κάνει χαρούμενος και αυτήν την περίοδο είμαι χαρούμενος. Έχουμε μία πολύ καλή υποδομή και μία ομάδα και ένα επιτελείο που δουλεύει αδιάκοπα, πολύ καλά και με στηρίζει απόλυτα. Από τον Μάιο και μετά θα δούμε τις επόμενες συζητήσεις. Ίσως και λίγο νωρίτερα αλλά μέχρι τότε σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.