Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ και Παναιτωλικός κλείνουν θέση στα ημιτελικά

featured image

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19/2, 18:15 Cosmotesport3HD) στον αγώνα που ολοκληρώνει την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ έχοντας το 1-1 του πρώτου αγώνα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό θέλοντας να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της με τον Ιταλό τεχνικό να έχει περάσει στο απόλυτο την φιλοσοφία του. Το Κύπελλο είναι στόχος για την Ένωση, αφού μια κατάκτηση του τροπαίου μπορεί να σώσει την σεζόν και για τον λόγο αυτό η πρόκριση είναι αυτοσκοπός. Στα αγωνιστικά, στην αποστολή ο Ολιβέιρα, εκτός ο Μπάρκας (παίρνει ανάσες στο Κύπελλο) και ο Τσιγκρίνσκι.


Από την πλευρά ο Παναιτωλικός βλέπει το Κύπελλο αυτή την στιγμή ως πολυτέλεια, αν σκεφτεί κανείς την μάχη που δίνει για την παραμονή στην Super League. Για τα «καναρίνια» μάλιστα ακολουθεί το ντέρμπι παραμονής με τον ουραγό Πανιώνιο κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα έχουν κι εκεί το νου τους. Νοκ άουτ παραμένουν οι Λιάβας, Τζανακάκης (τραυματίες), Ντίας (τιμωρημένος) και οι μακροχρόνια απόντες Λουσέρο, Αριγίμπι,  Παρράς, Γιαννιώτης.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.