Η Κόνι Μεταξά μίλησε για τον σύντροφο της και έλαμψε το πρόσωπο της

featured image

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου μίλησε στην Φαίη Σκορδά τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και τα προσωπικά της θέματα.

Η νεαρή τραγουδίστρια-ηθοποιός παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε σχέση από το καλοκαίρι όμως δεν ήταν «έρωτας-κεραυνοβόλος» με τον σύντροφο της.

Η Κόνι Μεταξά, μεταξύ άλλων δε δίστασε να παραδεχθεί πως δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους και αυτό οφείλεται σε όσα έβλεπε από το περιβάλλον της μεγαλώνοντας.

«Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, και αυτό προσπαθώ να το δουλέψω. Ίσως επειδή μεγάλωσα με δυο καλλιτέχνες και ήμουν σε αυτόν το χώρο και έβλεπα από τους υπόλοιπους όλα αυτά τα περίεργα πράγματα, μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα» ανέφερε η Κόνι Μεταξά.


Όταν η συζήτηση ανάμεσα στην Κόνι Μεταξά και τη Φαίη Σκορδά ήρθε στον σύντροφο της πρώτης, ένα μεγάλο χαμόγελο βρήκε τη θέση του στο πρόσωπο της και αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι γνωρίστηκαν το καλοκαίρι μέσω κοινής παρέα. «Είμαι καλά και χαρούμενη! Δόξα τω Θεώ! Είμαστε μαζί από το καλοκαίρι από μία κοινή μας φίλη», ανέφερε η Κόνι Μεταξά με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;» και εκείνη να απαντά: «Εεε… όχι ακριβώς».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.