«Ήμουν τυχερός που συνέβη στο θέατρο και όχι στον ύπνο μου»: Ο Κώστας Κόκλας μιλά για το έμφραγμα που έπαθε

featured image

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και είναι 52 ετών. Έχει παίξει σε εκατοντάδες σήριαλ, ταινίες και το θέατρο και βέβαια το ρεπερτόριό του είναι μεγάλο καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί εύκολα να μπει “στα παπούτσια” των ρόλων που υποδύεται.

Δίνω περισσότερη αξία σ’ αυτά που ζω μετά το έμφραγμα


Στην εξομολόγησή του για το πώς έπαθε επί σκηνής έμφραγμα είπε: “Ήξερα πως ο πατέρας μου είχε υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια. Εγώ είχα 250 – 300 χοληστερίνη. Μου έλεγε ο γιατρός ότι πρέπει να προσέχω, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έχει συμπτώματα, κάνεις πως δεν το ακούς. Ήμουν τυχερός που μου συνέβη το περιστατικό καρδιάς στο θέατρο και όχι στον ύπνο μου. Ήμουν με τους συναδέλφους μου στο θίασο όταν έγινε το περιστατικό: άλλη με ξεμάτιαζε, άλλη με πείραζε για το τι έφαγα… Δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει, ούτε είναι κοινά τα συμπτώματα με άλλους. Εγώ ένιωσα σαν να έχω πάθει ψύξη. Είχα έλλειψη διάθεσης να ανέβω στη σκηνή, μετά ένιωσα δύσπνοια και αργότερα είχα επίμονο πόνο στο στέρνο. Ήταν τόσο δυνατός που κατάλαβα πως κάτι μου συμβαίνει. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αν έχω αλλάξει διατροφή λόγω περιστατικού ή λόγω ηλικίας”

Η κακή διατροφή γεμάτη χοληστερίνη

Συνεχίζοντας την εξομολόγησή του είπε ο Κώστας Κόκλας:”Έτρωγα μπέργκερ, σουβλάκια, πλέον μου αρέσουν άλλες γεύσεις. Κατάφερα να ρίξω τη χοληστερίνη με τα φάρμακα. Δεν έχω κόψει εντελώς το κάπνισμα, δεν το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που καπνίζω“.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.