Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη για τη νέα σειρά που θα δούμε στο Mega - Όλα όσα ετοιμάζει στο μεγάλο κανάλι

featured image

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «MEGA» και την εκπομπή «Mega Mag». Ο Έλληνας ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και προχώρησε σε αποκαλύψει. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει πραγματοποιήσει για το μέλλον του στο μεγάλο κανάλι. Αναλυτικότερα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Τι ανέφερε στην αρχή της εκπομπής «Mega Mag»

«Όλη μου η ζωή βασίστηκε σε αυτές τις δύο σειρές, τις “Σαββατογεννημένες” και το “Παρά Πέντε”. Είναι δύο δουλειές που ήταν οι πρώτες μου, αγαπήθηκαν τόσο πολύ και από αυτές κρατάω τα πάντα».

Γιώργος Καπουτζίδης: Οι αποκαλύψεις του για το μεγάλο κανάλι


«Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως σύντομα θα δούμε στο Mega μια εκπομπή που θα παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητές τους, την καθημερινότητά τους και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα αθλήματα γιατί τα δοκιμάζω κι εγώ.

Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Θα κορυφωθεί στο Τόκιο, γιατί σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε ανταποκρίσεις. Το άλλο το χαρμόσυνο, είναι ότι είμαι κι εγώ στην ομάδα του Mega που φτιάχνει αυτή τη στιγμή τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου και ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όσοι δουλεύουμε στην ομάδα προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία, η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη θέση, αλλά και πολύ ευχάριστη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να επιλέξουμε αυτά τα οποία θεωρούμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του Mega και για τους τηλεθεατές.

Από εκεί και πέρα, εγώ είχα ξεγράψει λίγο το ενδεχόμενο του να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι, όμως, πολύ σοβαρά και αυτό. Θα τα δούμε σιγά σιγά τα πράγματα!».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.