«Ήρθαμε εδώ για να μας βρίζουν»: Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου με την Κιάρα στο My Style Rocks

featured image

Έξαλλη έγινε η Έλενα Χριστοπούλου με την Κιάρα Μαρκέζη, στο τελευταίο επεισόδιο του My Style Rocks, παρά το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος ευγενικός και προσεκτικός στον τρόπο συμπεριφοράς του.

 

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks παρακολουθήσαμε να δημιουργείται ακόμα μία ένταση ανάμεσα στις παίκτριες, καθώς όταν η Κιάρα Μαρκέζη έκανε παρουσίασε στους κριτές και τις συμπαίκτριές της το concept της, ήρθε ξανά στο προσκήνιο το θέμα πώς η 19χρονη κοπέλα ντύνεται με τη βοήθεια κάποιου στιλίστα.

 

Η Janna Sireac ήταν η πρώτη που μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό, λέγοντας: «Αυτή είναι η τέλεια εικόνα περιοδικού, επαγγελματία. Πιστεύω ξεκάθαρα ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος το outfit» . Στη συνέχεια, όμως, και οι κριτές εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους, χωρίς όμως κανείς να έχει απτές αποδείξεις.

 

Έλενα Χριστοπούλου: Εκνευρίστηκε με τη στάση της παίκτριας

 

Από την πλευρά της, μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου έδειξε να εκνευρίζεται με την στάση της Κιάρας και να ρωτάει όλες τις παίκτριες αν ξέρουν κάτι που κρύβει. «Ένα κορίτσι είχε το όνειρο να μπει εδώ, είναι 19. Έκανε ένα λάθος, μου το εμπιστεύτηκε και μου ζήτησε να μην το μεταφέρω σε κανέναν και πουθενά. Έτυχε στη συνέχεια να το μεταφέρει στα υπόλοιπα κορίτσια και γελώ κρατώ τη στάση την έντιμη να μην το μεταφέρω», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Κούμπα, με την Στέλα Πάσσαρη να συμφωνεί μαζί της.


 

Έλενα Χριστοπούλου: Εμείς είμαστε σκληροί και δεν έχουμε άλλη ζωή να κάνουμε

 

«Τώρα λοιπόν το εκμυστηρεύτηκες στα κορίτσια και σε εμάς όχι και στους τηλεθεατές. Ας στέλνουν οι τηλεθεατές σε εμάς μηνύματα “μη του φέρεστε έτσι του κοριτσιού. Μόνο του ντύνεται” κλπ. Ας το αφήσουμε αυτό όμως γιατί εμείς είμαστε σκληροί και δεν έχουμε άλλη ζωή να κάνουμε. Να απαντάμε στα μηνύματα και ας μας βρίζουν ενίοτε γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί εμείς για αυτό ήρθαμε εδώ για να μας βρίζουνε κατάλαβες; Δεν είχα δουλειά εγώ να κάνω. Ένα το κρατούμενο.

 

Έλενα Χριστοπούλου: Όταν κάνω ένα λάθος και το παραδέχομαι, μετά αλλάζω

 

Εκμυστηρεύεσαι λοιπόν στα κορίτσια, εδώ έρχεσαι δεν μας μιλάς για το δικό σου καλό και όλοι κάνουμε λάθη. Αλλά ρε φίλε όταν κάνω ένα λάθος και το παραδέχομαι, μετά αλλάζω. Θα πω κάτι άλλη μια φορά και θα είναι τελευταία. Το στιλ είναι αίσθηση, έχεις παιδεία, διαβάζεις, ασχολείσαι πάρα πολύ και εξηγείς συνδυασμούς. Εδώ χρειάζεται να εξηγείς», είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.