Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα πάθετε πλάκα με τις νέες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του (pics)

featured image

Ακόμη και οι “γίγαντες” συγκινούνται και χαίρονται σαν μικρά παιδιά όταν γίνονται για πρώτη φορά γονείς.  Περιχαρής ο Γιάννης Αντευοκούμπο και ακόμη πιο ευτυχισμένη η αγαπημένη σύντροφός του Mariah Riddlesprigger καθώς έφερε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί καρπό του έρωτά τους.

Ο μικρούλης και ο «Greek Freak»Γιάννης Αντετοκούμπο

Ο μικρούλης θα ονομαστεί Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, είναι υγιέστατος και ήδη δέχεται όπως θα δείτε στις φωτογραφίες την υπέρμετρη αγάπη του πατέρα και της οικογένειάς του.

Τα Insta stories που συγκίνησαν όλους όσους αγαπούν τον Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανέβασε δύο Insta stories  δείχνοντάς μας στο πρώτο τον μικρό Λίαμ στο λίκνο του και στο δεύτερο να τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του.

Πώς διέρρευσε η εγκυμοσύνη το 2019

Η σύντροφός του, είχε κάνει σύμφωνα με τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, την ημέρα των γενεθλίων της, ανακοινώνοντας ότι το… «Baby Freak coming soon» ενώ ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποκαλύψει πρώτος την είδηση της εγκυμοσύνης χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram στις 17 Σεπτεμβρίου.


Οι δηλώσεις του 24χρονου Γιάννη Αντετοκούμπο όταν ήταν έγκυος η Mariah Riddlesprigger

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέλφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του».

Όσο για τα συναισθήματά του, ο Γιάννης είπε:

«Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ να έρθει. Δεν θέλω να μιλήσω για το φύλο του παιδιού. Απλά, ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».

Εμείς, ας ευχηθούμε η ζωή της οικογένειας να είναι πάντα τόσο ρόδινη γεμάτη χαρά, αγάπη και επιτυχίες…!

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.