Νέα συλλογή REPLAY με την υπογραφή του σούπερ σταρ των γηπέδων Neymar JR

featured image

Σε μια υπέρλαμπρη βραδιά γεμάτη από celebrities και κόσμο της μόδας, παρουσιάστηκε η νέα exclusive συλλογή Replay με την υπογραφή Neymar JR!

Neymar Jr_Matteo Sinigaglia

Στις 13 Φεβρουαρίου ο υποβλητικός χώρος των παλιών χαλυβουργείων Areal Bohler στο Düsseldorf γέμισε με αμέτρητους social followers του Neymar JR–  κορυφαίους επιχειρηματίες, μοντέλα, δημοσιογράφους, celebrities διεθνούς φήμης και φανατικούς φίλους της Replay, συμπεριλαμβανομένων των – Adrien Brody (ηθοποιός βραβευμένος με όσκαρ), Alessandra Ambrosio, Joan Smalls και Izabel Goulart (αγγελάκια της Victoria Secret), Lance Stroll (άσσος της F1), Chiara Biasi (fashion influencer), αλλά και celebrities της γερμανικής show biz όπως οι Caro Daur, Janin Ullmann and AnnKathrin Götze.

Joan Smalls


Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά, με Special guests τους Flying Steps – μια βερολινέζικη καλλιτεχνική ομάδα που έχει κατακτήσει τις μεγαλύτερες διεθνείς σκηνές, με τη βελούδινη φωνή της 23χρονης Lous and the Yakuza, σε συνεργασία με τους 2manydjs, το διάσημο βελγικό ντουέτο dj set, αλλά και με τους ήχους του resident DJ Paquita Gordon που έκανε το πάρτι ακόμη πιο συναρπαστικό και τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα με τους ρυθμούς του.

Το εντυπωσιακό Replay event πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα   βιομηχανικό σκηνικό με ιστορία από το 1900, που σήμερα έχει ανακαινιστεί διατηρώντας την αυθεντική του ταυτότητα την οποία υπογραμμίζουν νεωτεριστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία: ένα ιδανικό σκηνικό, που ανέδειξε την ιδιαίτερη σχεδιαστική άποψη της νέας συλλογής. Mία αποκλειστική συλλογή – για το απόλυτο ανδρικό Look – που αποτελείται από 5 ιδιαίτερα κομμάτια, τα οποία αντικατοπτρίζουν το στυλ Replay και την ξεχωριστή προσωπικότητα του Βραζιλιάνου πρωταθλητή. Η παρουσίαση της συλλογής έγινε σε συνεργασία με την πασίγνωστη γερμανική αλυσίδα μόδας Peek & Cloppenburg.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.