Τζιμ Κάρεϊ: Φλερτάρει στην κάμερα νεαρή δημοσιογράφο και διχάζει το Twitter

featured image

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι γνωστός για τον αυθόρμητο χαρακτήρα του και το ιδιαίτερο χιούμορ του, που ενίοτε έχει φέρει παρεξηγήσεις. Και αυτό συνέβη και με την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας «Sonic the Hedgehog», όπου υποδύεται τον συμπαθή μπλε σκαντζόχοιρο.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο του περιοδικού Heat, Σάρλοτ Λονγκ, όμως, η συνέντευξη στην πορεία πήρε ένα πιο… προσωπικό ύφος, όταν έπεσε στο τραπέζι η ερώτηση «αν στη λίστα των πραγμάτων που θέλει να κάνει πριν πεθάνει, υπάρχουν κάποια σε εκκρεμότητα».

Ο Τζιμ Κάρεϊ με το γνωστό του ύφος της απάντησε: «Μόνο εσύ… Τώρα τελείωσα, τα έχω κάνει όλα».

Η νεαρή δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε από την απάντηση, ξεσπώντας σε γέλια. «Ουάου. Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό» είπε, με τον ηθοποιό να τη συμβουλεύει  να το… απολαύσει.


Αν και η νεαρή κοπέλα δεν έδειξε να ενοχλείται από το φλερτ του ηθοποιού. Όμως, η συγκεκριμένη στιγμή ήταν αρκετή για να «ανάψει» φωτιές και να διχάσει τους χρήστες του Twitter. Υπήρξαν εκείνοι που καταφέρθηκαν εναντίον του, αλλά κι εκείνοι που τον υπερασπίστηκαν. Άλλοι έκαναν λόγο για ένα υποτιμητικό σχόλιο για τη νεαρή κοπέλα και άλλοι ότι πρόκειται για ένα κομπλιμέντο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επίμαχη στιγμή μετά το 1.39 λεπτό

Δείτε κάποια από τα tweets

@jimcarrey the ultimate hypocrite. Slams POTUS on anything yet insults and denigrates this woman. https://t.co/0SjD4s2oeW

— Steven Kraser (@yankeesteve) February 13, 2020

 

All this backlash at @JimCarrey. He didn»t say anything misogynistic. She asked if there was anything on his bucket list, not «is there anything you want to do.» He implied the interview being on his list. But that»s what you get when you give the internet to close minded fools.

— Landon Bell (@Landon0424) February 13, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.