Ζημιά 12,3 εκατ. ευρώ η Γιουβέντους λόγω του κορονοϊού

featured image

Η Γιουβέντους είναι η ιταλική ομάδα που θα χάσει τα περισσότερα χρήματα από τα εισιτήρια στα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Την ώρα που ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, ζητάει την «ανοιχτή» τηλεοπτική μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού, οι σύλλογοι της Serie A μετρούν τις (οικονομικές) πληγές τους για τα εισιτήρια που δεν θα διαθέσουν έως τις 3 Απριλίου, όταν καταρχήν (;) λήγει αυτό το προληπτικό μέτρο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Finanza», η οποία ειδικεύεται στα οικονομικά θέματα γύρω από τον αθλητισμό, η Γιουβέντους θα είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ζημιά, από το γεγονός ότι τα παιχνίδια της με Ίντερ, Λυών και Λέτσε θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η ζημιά της Γηραιάς Κυρίας θα φτάσει τα 12,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ακολουθούν Μίλαν (3,4 εκατ. ευρώ), Ίντερ (2,7) και Ρόμα (2,3). Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι ιταλικές ομάδες θα χάσουν από τα εισιτήρια ένα ποσό που θα φτάνει τα 28,6 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.